Ny super populær LilGaea puslebord, væghængt puslebord LG02700

  • Model: LG02700
  • 814 Antal på lager

DKK169  DKK95
Spar: 44% off

Qty:
Imagenes (clic sobre la imagen):
Ny super populær LilGaea puslebord, væghængt puslebord LG02700
Ny super populær LilGaea puslebord, væghængt puslebord LG02700

Product Description:

Har du brug for pladsbesparende puslefaciliteter, er et vægpuslebord fra Lil'gaea en super løsning. Vægpuslebordet består af et skuffemodul, hvor selve toppladen kan drejes ud fra væggen, så baby kan pusles forfra. Flot, praktisk og funktionelt design, som ikke optager meget plads, og derfor er perfekt til mindre rum uden bordplads.

Puslemøblet har en skuffe til opbevaring af bleer, tøj og pusleartikler, og når selve puslepladen er drejet ud fra væggen, er der magnetlukning, som sikre puslepladen er låst. Når puslepladen er drejet, opstår der en lille afsætningsplads til cremer, klude m.m.

Vægpuslebordet er fremstillet i krydsfinér og Eco MDF og måler L: 75 x B: 50 x H: 15 cm. Er nemt at montere, og kan placeres præcis i den højde der passer dig bedst. Max. vægt på barn er 11 kg. 

OBS: produktet leveres usamlet.

Levering/ afhentning: Dette møbel sendes med fragtmand for at skåne det under transporten. Du kan også vælge at afhente møblerne direkte på vores lager i Hornbæk og dermed spare fragten. Kontakt os på tlf. 70269890 


Ny super populær Lil'Gaea puslebord, væghængt puslebord LG02700


Kunder der købte dette produkt, købte også...